Aquest 2019 he estat convidada a participar a l’exposició de la 4a edició de Tresors dins de la fira de Joya Barcelona.

Tresors es va crear al 2016 per Silvia Serra Albaladejo, que també és la curadora del col·lectiu.

Tresors és una constant evolució d’activitat creativa on destaca la individualitat formal i personal. On el valor del concepte “contingut” pren la seva importància. Un diàleg entre creador, portador i espectador .

El tema d’aquesta edició ha estat el tema de la política, una disciplina dedicada a estudiar, generar i intervenir públicament a nivell estatal o comunitari. Com a ciència normativa i com activitat política presenta la missió d’atendre els tres grans fins d’acció social contemporània; justícia, benestar i ordre social, el que anomenem drets socials. És justament això que Tresors vol mostrar en aquesta edició, les diferents maneres d’entendre aquest tema a partir d’aquesta expressió cultural com és la joieria contemporània. Una exposició que et convida a reflexionar sobre el propi territori i sobre temes que ens afecten, individual o col·lectivament.

La meva aportació ha estat dues peces de la col·lecció “Under Construction”.

Considero que la societat està en construcció constant i que hi ha un des calaix entre les necessitats de la gent i la gestió del poder polític. Les meves peces son petits contenidors, contenidors de dues experiències que molts cops en contes de complementar-se , es distancien. Cada peça té un caràcter diferent, volent expressar situacions diferents o accions diferents.

Tècnicament amb “Under Construction” hi ha una cerca del volum i una investigació sobre l’acció de teixir.